Klara, Nona & CC Mechelen presenteren: In Dreams

4 uur gedroomde radio op donderdag 9 juni, live vanuit CC Mechelen

Klara, Nona en CC Mechelen nemen u mee naar  een wonderlijk dromenland: In Dreams. Bart Vanhoudt en Lies Steppe gidsen de luisteraar 4 uur lang van de ene droomperformance naar de andere. Philippe Cortens is curator.

De reis start bij een jonge generatie elektronica-muzikanten: Inne Eysermans (Amatorski), Roman Hiele (Hiele), Oaktree en Lieven Martens Moana (Dolphins Into The Future i.s.m. sopraan Hanne Nollet). Zij maken  een muzikale score op basis van de kleurrijke en soms gruwelijke dromen die curator Philippe Cortens opnam van Belgische gedetineerden.

Mauro Pawlowski  en Michiel Romeyn van Jiskefet gaan samen op in een absurdistische droom en maken zo meteen ook hun droom waar.

Abattoir Fermé brengt  een hoorspel van theatermaker Maja Westerveld in vier afleveringen: een fictieve droom met zoveel mogelijk personages.

Jürgen De Blonde (Köhn), klankdichter Jaap Blonk en Mauro Pawlowski (als alter-ego Maurits Pauwels, in het Nederlands) wagen zich aan een interpretatie van de droomklassieker “In Dreams” van Roy Orbison.

Jazz-zangeres Melanie De Biasio integreert diezelfde Orbison in een op maat gesneden, eenmalige en exclusieve set.

Bart Vanhoudt en Lies Steppe zijn de nachtwakers  in deze speciale editie van Late Night die uitzonderlijk start om 20 uur.  

In CC Mechelen van 19.30 uur tot 02.00 uur. (Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen)

Toegang: Gratis

Op Klara van 20 uur tot 24 uur. 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Klara

Klara is de klassieke radiozender van VRT. Klara biedt mediagebruikers een vluchtheuvel van schoonheid en genot, verbeelding en verwondering. Als actieve partner van de cultuur- en muzieksector stimuleert Klara de beleving van cultuur en klassieke muziek, maar ook van jazz, hedendaagse muziek, film- en wereldmuziek. De radiozender steunt en organiseert spraakmakende acties en evenementen rond klassieke muziek. Klara biedt ook inzicht en verdieping op het gebied van kunst, geschiedenis, muziek en maatschappelijke thema’s.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met