Skip to Content
Reserveer gratis voor Iedereen Klassiek

Reserveer gratis voor Iedereen Klassiek

Kom op zaterdag 29 oktober in Brugge genieten van klassieke muziek in al haar facetten

Maandag 10 oktober 2022 – Het programma van Iedereen Klassiek is bekend en het is er weer een om duimen en vingers af te likken. Je laten raken door jong of te ontdekken talent? Genieten van grote namen? Wil je verrast worden door eigentijdse uitvoeringen van oude meesters? Of heb je zin om te dansen op klassieke muziek? De volledige, erg gevarieerde programmatie vind je op klara.be. Wil je zeker zijn van je plaats? Reserveer dan gratis je tickets.

Reserveer gratis

Reserveren voor Iedereen Klassiek kan via klara.be en is helemaal gratis. Ook op concertgebouw.be, aan de balie van In&Uit Brugge of telefonisch via de gratis ticketlijn 078 15 20 20 kun je reservaties maken. Je kunt maximaal voor drie voorstellingen reserveren, tot vijf tickets per voorstelling. Kun je toch niet komen? Bedankt om dan te annuleren, zo kunnen vrijgekomen plekken naar andere liefhebbers.

Enkele hoogtepunten uit het programma vind je in het vorige persbericht.

Klara organiseert dit muziekfeest samen met Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en de Stad Brugge. Heel de stad wordt ingepalmd: je vindt Iedereen Klassiek niet alleen in het Concertgebouw, maar ook in de Stadsschouwburg, het Conservatorium, de Sint-Salvatorskathedraal, op de Markt en in verschillende straten in de Brugse binnenstad.

Thuisblijvers hoeven niets te missen: Iedereen Klassiek is ook te volgen op Klara en VRT MAX.

Iedereen Klassiek | zaterdag 29 oktober | van 9.30 tot 19.00 uur in Concertgebouw Brugge en de Brugse binnenstad | van 10.00 tot 18.00 uur op Klara en VRT MAX

Bart Verbeeck Communicatieverantwoordelijke Klara

 

 

 

 

Over Klara

Klara is de klassieke radiozender van VRT. Klara biedt mediagebruikers een vluchtheuvel van schoonheid en genot, verbeelding en verwondering. Als actieve partner van de cultuur- en muzieksector stimuleert Klara de beleving van cultuur en klassieke muziek, maar ook van jazz, hedendaagse muziek, film- en wereldmuziek. De radiozender steunt en organiseert spraakmakende acties en evenementen rond klassieke muziek. Klara biedt ook inzicht en verdieping op het gebied van kunst, geschiedenis, muziek en maatschappelijke thema’s.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Klara
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos